Tartu Rattamaraton 2019

Bruno võtab kokku enda mudase Tartu Rattamaratoni:

Legendaarne Tartu Rattamaraton, toimus juba 22. korda. Mulle endalegi üllatuseks, olin ise stardis juba 20. korda ja see tähendas TRM saadiku staatust! Sellega kaasnes,  Eesti Vabariigi Presidendiga pildistamine ja vabalt valitud stardigrupp.

Laupäeval võtsime numbrid välja ja tradisiooniliselt suundusime discgolfi rajale. Seal õnnestus vanale discgolfi gurule Sussale 19-st rajast seitsmel “pähe panna”! Aga sellest ei pidanud me rääkima 🙂!

Pühapäevaks lubasid kõik ilmajaamad korralikku burgaad – vihm, tuul, +10°C, “täis-kompott”! See oli minu võimalus, järjekordselt “paks ratas” kuurist välja ajada. Riietuseks valisin “lühikese”, ohtralt soojenduskreemi ja Trimtexi hingava kileka. Ei hakanud külm – päriselt😎! Otseselt palav ka ei olnud.

Peale starti kõik nagu sujus, aga juhtuma hakkas juba 5. km, kui rullirajal tagarehv tühjenemise märke näitas. What the f**k!? Ei aidanud õhuballooni installeerime, ega fatbike Jumalat abi palumine! Vegeteerisin kuidagi, selle peaaegu tühja (0,02bar) rehviga, esimesse teeninduspunkti ära ja tegin rehvile restardi (1,0bar)! Olin kukkunud ca 1000 piirile. Siit oli hea edasi minna, sest rada oli ju SUPER, vähemalt minu jaoks😊! Ma NAUTISIN igat sentimeetrit sellest rajast. Kindlasti üsna suur osa, nendest ca 600-st ratturist, sellest hiljem möödusin, ei nõustu minuga aga mis siis ikka…

Jah, me olime ülekeha mudase pasteediga kaetud, jah mu silmamunad on porist nädal aega punased, jah mu ratas vajab täishooldust aga mis siis ikka…

Lõpuprotokolli läks maagiline 333. koht. Järgmine aasta jälle!

PS. Kusjuures rehv jäi lihtsalt pidama ja enam ei tühjenenud – mysterious!

 

TULEMUSED:

  1. Gert Jõeäõaeäär

165. Raul Talumaa

289. Raino Einroos

333. Bruno Tamm

DNF. Alvaro